Skip to content

Aanbod

Op pad naast Ilse biedt verschillende soorten coaching en therapie aan. Via onderstaande buttons kom je meer te weten wat de coaching en therapie inhoudt en waar ik je bij kan ondersteunen.

Wanneer kan ik iets voor jou betekenen?

Overprikkeling

Als je gemakkelijk overprikkeld raakt, dat alle indrukken teveel binnen komen en je energie leegloopt. Dat er sprake kan zijn van vermoeidheid. Bij mensen met Hoog gevoeligheid (HSP).

Emotioneler

Mensen die stress en spanningsklachten ervaren en/ of een Burn-out hebben. Daarnaast als je veel angst, verdriet, woede en/ of piekeren ervaart. Ook dat je veel innerlijke onrust ervaart en een overvol hoofd kan hebben.

Grenzen

Als je moeite hebt om je eigen plek in te nemen en in je eigen kracht te staan. Als je steeds over je eigen grenzen gaat en je het zo goed wilt doen voor de ander. Als je moeite hebt om te zeggen wat je echt voelt. Dat je vanuit je hoofd naar je hart kunt gaan.

Verbinding

Mensen die de verbinding met zichzelf zijn verloren en hun pad(en) weer willen gaan volgen (op relationeel gebied, loopbaan gerelateerd, overige levensvragen). Als je steeds terugkerende patronen hebt die je zou willen doorbreken en loslaten.

Enthousiast geworden?

Maak een afspraak

Heb je interesse om terug te komen bij jouw pad(en), echter nog twijfels? Neem gerust contact met me op en dan kijken we samen wat passend voor je is.

Er zijn nauwelijks redenen om geen systemische coaching, energetische behandeling en/ of wandelcoaching te ervaren. Echter kan het zijn dat het niet voldoende is en zal ik je (terug)verwijzen naar de huisarts en/ of andere hulpverlener. Met mijn ruime ervaring als maatschappelijk werker in de Jeugdzorg en de GGZ, kan ik een snelle inschatting maken welke zorg noodzakelijk is en waar de behoefte ligt.