Wandelcoaching

Merk je dat je gemakkelijk overprikkeld bent en te veel indrukken binnenkomen? Heb je moeite om goed te aarden, dicht bij jezelf te blijven? Ben je veel vermoeid? Ga je steeds over je eigen grenzen? Zou je graag willen leren je eigen ruimte in te nemen? Zou je in balans willen zijn en minder emotioneel? Loop je vast in het leven en zou je graag vooruit willen?

Dan zou wandelcoaching heel passend kunnen zijn voor je. Binnen de wandelcoaching werk ik in de natuur waarbij ik mijn kwaliteiten als energetisch therapeut en systemisch coach verweef in de wandelcoach sessie(s). Daarbij wordt de natuur ook als element ingezet. De natuur dient zich aan met wat op dat moment passend is en geeft antwoorden. Alles is namelijk energie en is met elkaar verbonden. Ik ondersteun je om je gevoelens meer te durven openen waardoor je dichter bij jezelf kunt komen. Het doel is om zo weer je eigen pad(en) te kunnen bewandelen en je energie weer te laten stromen. Ik blijf met beide voeten op deze aarde en werk vanuit mijn hart. Ik leer je aarden, dicht bij jezelf te blijven, weer in contact te staan met je lichaam en daarop te vertrouwen, te mogen voelen en in balans te komen. Bij wandelcoaching sta je ook veel stil, om vooral te voelen wat er gebeurt. Door buiten te zijn in de natuur, kun je nog meer een gevoel van ruimte en vrijheid ervaren. Het kan zijn dat je hierdoor jezelf gemakkelijker kunt openen.

Voor wie is het werkzaam?

  • Bij mensen met Hooggevoeligheid (HSP)
  • Mensen die stress en spanningsklachten ervaren en/ of een burn-out hebben
  • Als je veel angst, verdriet, woede en/ of piekeren ervaart
  • Bij innerlijke onrust en een overvol hoofd
  • Mensen die de verbinding met zichzelf zijn verloren en hun pad(en) weer willen gaan volgen (op relationeel gebied, loopbaan gerelateerd, overige levensvragen)

Investering

70 euro voor een uur
90 euro voor anderhalf uur
 

De wandelcoaching bied ik aan op verschillende plekken in de bossen van Berlicum en Vught.

Als ik verder moet reizen dan Berlicum of Vught vraag ik een vergoeding voor de gemaakte reiskosten van €0,30 per gereisde km voorbij deze locaties. De overige plekken kunnen zijn: de Loonse en Drunense Duinen, Kampina te Boxtel of Oisterwijk.

Mocht je graag een wandelcoach sessie willen ondervinden in de bossen, dan kan dit tijdens meerdere weersomstandigheden. Vaak valt de regen in het bos wel mee en kun je hierop gekleed gaan.

Annulering

Het annuleren van een consult dient op werkdagen minimaal 24 uur van tevoren aangegeven te worden. Wanneer een gemaakte afspraak niet uiterlijk 24 uur van tevoren wordt verplaatst of afgezegd, breng ik 100% van de gereserveerde tijd in rekening. Ik reken hiervoor op je begrip.

Vergoeding

De coaching bij Op pad naast Ilse kan niet vergoed worden door zorgverzekeraars. In veel gevallen blijkt dat werkgevers of uitkerende instellingen bereid zijn de kosten voor coaching te vergoeden. Dit doen zij in het kader van professionalisering, preventie of verkorting van ziekteverzuim. Sinds de invoering van de Wet Verbetering Poortwachter zijn werkgevers namelijk verplicht hun werknemers te beschermen tegen werkstress en hebben ze er doorgaans een budget voor. Informeer hiervoor bij je werkgever.

Enthousiast geworden?

Maak een afspraak

Heb je interesse om terug te komen bij jouw pad(en), echter nog twijfels? Neem gerust contact met me op en dan kijken we samen wat passend voor je is.

Er zijn nauwelijks redenen om geen systemische coaching, energetische behandeling en/ of wandelcoaching te ervaren. Echter kan het zijn dat het niet voldoende is en zal ik je (terug)verwijzen naar de huisarts en/ of andere hulpverlener. Met mijn ruime ervaring als maatschappelijk werker in de Jeugdzorg en de GGZ, kan ik een snelle inschatting maken welke zorg noodzakelijk is en waar de behoefte ligt.