Energetische therapie

Als energetisch therapeut werk ik vanuit een holistische benadering (waarbij lichaam en geest onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn). Hierbij stem ik mijn energie op jou af en zal ik je in zijn geheel begeleiden bij het mentale, fysieke, emotionele en spiritueel niveau.

Als energetisch therapeut voel ik lichamelijk en ook via beelden binnenkomen waar blokkades kunnen liggen bij jou. De energetische behandeling dient ervoor om jouw energie weer vrij te laten stromen en jouw blokkades op te heffen. Hierdoor zullen jouw lichaam en geest weer in balans raken. In alle rust en veiligheid die er wordt geboden komt er ruimte, om jouw ware natuur te laten zijn met datgene wat gezien en gehoord wil worden.

In de energetische behandeling maak ik gebruik van meditaties/ ademoefeningen, gesprekken en energiewerk. Ook reik ik oefeningen aan om beter te kunnen aarden, in je eigen energie te blijven, dicht bij jezelf te voelen, in balans te komen en zet ik visualisaties in.

Met één of meerdere sessies kun je al tot een inzicht, transformatie en heling komen. Dit komt doordat er met energie wordt gewerkt en het energetisch doorwerkt op je lichaam en geest. Je gaat je lichaam weer voelen, (h)erkennen en erop vertrouwen.

Voor wie is het werkzaam?

  • Als je gemakkelijk overprikkeld raakt, dat alle indrukken te veel binnen komen en je energie leegloopt waarbij je veel vermoeid bent
  • Bij mensen met Hoog gevoeligheid (HSP)
  • Mensen die stress en spanningsklachten ervaren en/ of een burn-out hebben
  • Als je veel angst, verdriet, woede en/ of piekeren ervaart
  • Bij innerlijke onrust en een overvol hoofd
  • Als je steeds over je eigen grenzen gaat, goed wil doen voor de ander en daardoor jezelf steeds voorbijloopt. Wanneer je gehoord en gezien wilt worden, daarbij trouw wil zijn aan jezelf
  • Als je een negatief zelfbeeld hebt en moeite hebt om echt te zeggen wat je voelt
  • Mensen die de verbinding met zichzelf zijn verloren en hun pad(en) weer willen gaan volgen (op relationeel gebied, loopbaan gerelateerd, overige levensvragen). Vanuit vertrouwen je eigen keuzes te maken en daarbij vanuit je hoofd naar je hart te gaan

Investering

70 euro voor een uur

Annulering

Het annuleren van een consult dient op werkdagen minimaal 24 uur van tevoren aangegeven te worden. Wanneer een gemaakte afspraak niet uiterlijk 24 uur van tevoren wordt verplaatst of afgezegd, breng ik 100% van de gereserveerde tijd in rekening. Ik reken hiervoor op je begrip.

Vergoeding

De coaching bij Op pad naast Ilse kan niet vergoed worden door zorgverzekeraars. In veel gevallen blijkt dat werkgevers of uitkerende instellingen bereid zijn de kosten voor coaching te vergoeden. Dit doen zij in het kader van professionalisering, preventie of verkorting van ziekteverzuim. Sinds de invoering van de Wet Verbetering Poortwachter zijn werkgevers namelijk verplicht hun werknemers te beschermen tegen werkstress en hebben ze er doorgaans een budget voor. Informeer hiervoor bij je werkgever.

Enthousiast geworden?

Maak een afspraak

Heb je interesse om terug te komen bij jouw pad(en), echter nog twijfels? Neem gerust contact met me op en dan kijken we samen wat passend voor je is.

Er zijn nauwelijks redenen om geen systemische coaching, energetische behandeling en/ of wandelcoaching te ervaren. Echter kan het zijn dat het niet voldoende is en zal ik je (terug)verwijzen naar de huisarts en/ of andere hulpverlener. Met mijn ruime ervaring als maatschappelijk werker in de Jeugdzorg en de GGZ, kan ik een snelle inschatting maken welke zorg noodzakelijk is en waar de behoefte ligt.