Systemisch coachen

Merk je dat je steeds terugkerende patronen hebt in je leven? Zou je deze willen doorbreken en loslaten? Wil je ervaren hoe het is om jouw plek in te nemen en volledig in je kracht te staan? Zou je willen onderzoeken waarom een doel niet wordt behaald? Voel je je vaak schuldig naar een ander en ga je makkelijk over je eigen grenzen heen? Heb je al een tijd een gevoel van onbehagen? Zou je ook meer rust, vrijheid en balans in je leven willen ervaren?

Dan kan een opstelling je vooruithelpen om inzicht te krijgen betreft jouw gedrag en interacties in je systemen (ten aanzien van familie, gezin, werk, vrienden, je gezondheid, emoties en gedachten) die je beïnvloeden in je dagelijks leven. Iedereen maakt namelijk deel uit van een systeem en met een opstelling ga je ervaren hoe het is in de verbinding met je systeem waar je deel van uitmaakt. Een opstelling brengt onbewuste patronen en overtuigingen aan het licht die tijdens gesprekken niet zichtbaar zijn. Het kan zijn dat je het al heel lang met je meedraagt en dit niet los kunt laten. Als je jouw patronen kunt loslaten en kan helen, op de voor jou juiste plek staat, voelt het leven lichter en kun je jouw eigen pad gaan volgen.

Wat gaan we doen?

We vertalen een thema uit je leven, een wens of een vraag. Je gaat van weten naar voelen. Het is een magisch moment waar je binnen één of een aantal sessies direct inzicht krijgt. Een opstelling werkt door op energetisch niveau wat voelt als bevrijdend en zet transformatie in gang.

De opstellingen bied ik 1 op 1 aan in mijn praktijk en ook in de natuur, waar jij je het meest fijn bij voelt.

De verschillende opstellingen waar ik mee werk zijn:

  • Een familie opstelling
  • Structuur opstelling (doelen waar je aan wilt werken bv. werk gerelateerd)
  • Opstelling vanuit een verlangen
  • Opstelling van innerlijke delen (wordt gekoppeld aan je beleving, gedrag, patronen, emoties)
  • Je voorouderlijn

*Een aantal keren per jaar organiseer ik workshops in een groep. Waarbij ik met vraagstellers en representanten werk. Houdt hiervoor mijn Instagram en LinkedIn in de gaten.

Investering

70 euro voor een uur
90 euro voor anderhalf uur

Annulering

Het annuleren van een consult dient op werkdagen minimaal 24 uur van tevoren aangegeven te worden. Wanneer een gemaakte afspraak niet uiterlijk 24 uur van tevoren wordt verplaatst of afgezegd, breng ik 100% van de gereserveerde tijd in rekening. Ik reken hiervoor op je begrip.

Vergoeding

De coaching bij Op pad naast Ilse kan niet vergoed worden door zorgverzekeraars. In veel gevallen blijkt dat werkgevers of uitkerende instellingen bereid zijn de kosten voor coaching te vergoeden. Dit doen zij in het kader van professionalisering, preventie of verkorting van ziekteverzuim. Sinds de invoering van de Wet Verbetering Poortwachter zijn werkgevers namelijk verplicht hun werknemers te beschermen tegen werkstress en hebben ze er doorgaans een budget voor. Informeer hiervoor bij je werkgever.

Enthousiast geworden?

Maak een afspraak

Heb je interesse om terug te komen bij jouw pad(en), echter nog twijfels? Neem gerust contact met me op en dan kijken we samen wat passend voor je is.

Er zijn nauwelijks redenen om geen systemische coaching, energetische behandeling en/ of wandelcoaching te ervaren. Echter kan het zijn dat het niet voldoende is en zal ik je (terug)verwijzen naar de huisarts en/ of andere hulpverlener. Met mijn ruime ervaring als maatschappelijk werker in de Jeugdzorg en de GGZ, kan ik een snelle inschatting maken welke zorg noodzakelijk is en waar de behoefte ligt.